Llenties amb verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Pot de llenties cuites.
  • 3 Patates
  • 2 Pastanagues
  • 1 Ceba.
  • 2 Alls
  • Julivert.
  • 1 Brick de tomàquet fregit.
  • 1 Troç de sobrassada (millor de matances).
  • Sal i oli.
  • Pebre vermell (coent i normal).

3 racions

Elaboració

Tallem les patates i les pastanagues a trossos no molt grossos, els posem en una olla i els cobrim d'aigua i tirem sal. I ho posem a bullir, fins que estigui cuita la verdura. Trossegem la ceba i els alls, i quan està cuit, hi afegim la salsa de tomàquet i fem un sofregit, afegint el julivert, i el pebre vermell (una mica de cada).
Mentrestant, passem per aigua les llenties del pot i les deixem escòrrer bè. Afegim les llenties a la paella amb el sofregit, i afegim la sobrassada tallada a trossets. Deixem coure uns 5 minuts. Tirem el sofregit dins l'olla amb la verdura (amb aigua de bullir-la inclosa), i ho barregem bé, deixant coure 5 minuts més. I a menjar!

30min

Notes

S'hi pot afegir uns trossets de xoriço per donar més gust, és opcional. I per vegans, sense sobrassada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: