Sípia amb ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 Sípies petites congelades.
  • 1 Ceba de figueres gran.
  • 2 Patates petites.
  • Formatge d'untar Fines Herbes.
  • Sal i oli d'oliva.
  • Conyac.
  • Vinagre de Mòdena.
  • Sucre.

2 racions

Elaboració

Descongelem i netegem les sípies, i les tallem a trossos no massa grans.
Pelem i trossejem les patates, i les posem a bullir, uns 10-12 minuts, les aixafem bé, fent un puré, al que barrejarem una cullerada de mantega i una altra de formatge a les fines herbes.
Tallem les cebes en juliana.
En una paella caramelitzem la ceba, afegint unes gotes de vinagre de mòdena i una cullerada de sucre morè, quan estigui mig cuita. Reservem.
En un wok, saltegem la sípia, fins que estigui cuita; sense passar-se perquè no quedi dura.
Afegim al wok la ceba, i la barregem amb la sípia, salem i deixem a foc lent, afegint un raig de conyac fins que s'evapori.
En un motllo al mig del plat posem el puré, i la sípia pel voltant.

45min

Notes

Amb un Txacolí de Guetària ha maridat molt bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: