Sípia amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per wok
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 Sípies petites congelades.
- 1 Ceba de figueres gran.
- 2 Patates petites.
- Formatge d'untar Fines Herbes.
- Sal i oli d'oliva.
- Conyac.
- Vinagre de Mòdena.
- Sucre.
2 racions
Elaboració
Descongelem i netegem les sípies, i les tallem a trossos no massa grans.
Pelem i trossejem les patates, i les posem a bullir, uns 10-12 minuts, les aixafem bé, fent un puré, al que barrejarem una cullerada de mantega i una altra de formatge a les fines herbes.
Tallem les cebes en juliana.
En una paella caramelitzem la ceba, afegint unes gotes de vinagre de mòdena i una cullerada de sucre morè, quan estigui mig cuita. Reservem.
En un wok, saltegem la sípia, fins que estigui cuita; sense passar-se perquè no quedi dura.
Afegim al wok la ceba, i la barregem amb la sípia, salem i deixem a foc lent, afegint un raig de conyac fins que s'evapori.
En un motllo al mig del plat posem el puré, i la sípia pel voltant.
45min
Notes
Amb un Txacolí de Guetària ha maridat molt bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3035 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.