Musclos a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de musclos (si poden ser de roca, millor)
- Tres cebes tallades a juliana
- Sis all pelats, laminats
- Sofregit de tomàquet
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Dues fulles de llorer
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Elaboració
Netegem ben bé els musclos, i els reservem. A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc, i un raig de conyac.
Quan tot plegat és cuit, posem els musclos a la cassola, la tapem, i deixem que s'obrin els musclos, tot remenant, de tant en tant.
Quan són oberts, ja els podem servir a la taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3687 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.