Congre a la marinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 rodanxes grans de congre
  • 8 gambes
  • 1/4 Kg. de musclos
  • 1/4 Kg. de xirles
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 4 alls
  • 50 gr. d'ametlles
  • 50 gr. d'avellanes
  • 10 gr. de pinyons
  • 5 cullerada de farina
  • 1/4 l. de brou de peix
  • Sal - oli - julivert

4 racions

Elaboració

Enfarinar el congre i fregir-lo. Reservar.
Fregir lleugerament les gambes. Reservar.
Rentar els musclos i obrir-los al vapor.
Rentar varies vegades les xirles en aigua amb sal, per que deixin anar tota la sorra que puguin portar.Posar-les en una cassola amb un got d'aigua i una mica de sal fins que s'obrin.
Sofregir la ceba ratllada i quan comenci a rossejar, afegir la tomaca ratllada i dos alls trinxats molt petits.
Fer una picada amb els fruits secs i dos alls i el julivert.
En una cassola gran, tirar el sofregit i la picada, remenar bé. Posar els talls de congre , les gambes, els musclos i les xirles i un gotet del suc dels crustacis. Deixar coure 5 minuts.

35min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: