Fideuà amb galeres

Ingredients

  • 12 galeres
  • 1 sèpia gran
  • 1/2 Kg. de musclos
  • 350gr. de fideus
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 1 fulla de llorer, sal i oli

4 racions

Elaboració

Netejar la sèpia i posar-la a bullir en 1,5 l. d'aigua amb el llorer, 1 all i sal fins que estigui tova. Reservar.
a la mateixa aigua posar les galeres uns minuts fins que agafin color. Reservar.
A la mateixa aigua posar els musclos néts fins que s'obrin. Reservar.

Amb el fumet de peix que queda courem els fideus:

En una cassola plana o paella posem un raig d'oli i els fideus remenant fins que agafin color. Afegir el fumet de peix i deixar coure uns 5 mts. Afegir la sèpia trossejada, els musclos i les galeres i coure 5 mts més

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: