Sopa de fredolics
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250gr de fredolics (bolets)
- 200gr de pa sec
- 3 o 4 alls
- 1 cullerada de sobrassada
- 150 gr de formatge ratllat
- Una mica de farigola
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Netejar els bolets. Posal-los a bullir en 1/2l d'aigua amb la farigola i sal durant 15 minuts. Escorre i reservar.
Pelar i filetejar els alls. Sofregir-los en una cassola amb 4 cullerades d'oli. Afegir els bolets trocejats i la sobrassada i el pa fet a trocets i remenar. Afegir 3/4 litre d'aigua i deixar bullir 5 minuts.
Servir calent amb formatge ratllat que es fongui dins la sopa.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2149 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.