Conill Guisat amb fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 1/2 kg de fredolics
- 2 cebes mitjanes
- 4 alls
- 1 branca de farigola
- 1 fulla de llorer
- 50 gr de xocolata a lapedra, ratllada
- Un got petit de vi
5 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
En una cassola de fang amb oli i llard a pars iguals. Fregiu el conill fet a trossets, separeu el fetge.
juntament amb les herbes i dos grans d'all.Quan el conill comenci a enrossir-se,afegiu-hi el vi.Quan estigui separeu el conill i ala mateixa cassola feu un sofregit amb la cebes trinxades i els fredolics.
Agafeu el fetge els dos alls la xocolata rallada una mica d'aigua i feu una picada. aboqueu-lo ala cassola.Afegir-hi el conill, cobriu-lo amb aigua i deixeu-lo fins que estigui fet, vigilant que no s'enganxi.
35min
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.