Bacallà de quaresma

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

  • 8 talls de bacallà remullat (morro o llom)
  • 1 ceba 1 llimona
  • 4 carxofes
  • Julivert
  • 2 all50
  • 50 gr d'ametlles
  • 50 gr d'avellanes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 4 ous durs

Elaboració

Enfarineu el bacallà, i daureu-lo en una cassola amb oli ben calent
Tot seguit, retireu el bacallà, afegiu-hi la ceba rallada i deixeu-la enrossir.
Mentrestant, poseu en un pot les ametlles les avellanes, el julivert l'all i ho triturem tot. Quan la ceba estigui ben rossa incorporeu-hi las carxofes tallades a quarts que prèviament haureu tingut en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s'ennegreixin.
Quan les carxofes estiguin daurades afegiu-hi el bacallà i una mica d'aigua tèbia.
Desprès afegiu una mica d'aigua a la picada i incorporeu-la a la cassola.
Deixe-ho coure duran 15 minuts.
A continuació, afegiu-hi el ous durs hi deixe-ho coure dos minuts més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Antonia Gallego Cortés diu:
Buena receta, no solo de cuaresma,en cualquier fecha es buena
Nuri Valles diu:
Es veritat

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: