Crema de Llagostins
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de llagostins,
- 1 Porro,
- 1 tomaca madura gran,
- 1 panet de 1/2,
- 3 l i mix d'aigua,
10 racions
Elaboració
Posem l'aigua a l'olla hi tirem el porro la tomaca amb fred i ho deixem bolli 1/2,hora.Mentrestant fregim el llagostins els pelem i en reservem les cues, agafem els caps i el tirem a l'olla fen que bulli una mitja hora mes, ho triturem i ho colem amb un colador mol fi es tora a posar a l'olla, on hi tirarem el pa torrat ho fem bolli una mica mes i ho tornarem triturar hi posem els llagostins tallats a trossets ho deixem que bulli 5 minuts, per que agafi gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.