Llagostins al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de llagostins
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre negre
- 2 llimones
10 racions
Utensilis
Llauna pel forn
Elaboració
Agafem els llagostins i els rentem i els deixem en una escorredora, (es poden preparar dos hores abans de coure). Posem els llagostins en una safata que pugui anar al forn, salpebrem els llagostins i escorrem el suc de les dues llimones i els hi posem pel damunt junt amb un bon raig d'oli d'oliva. Escalfem el forn a 180 graus a punt per posar els llagostins al forn (només han d'estar-hi set o vuit minuts).
Taparem la llauna amb paper d'alumini perquè els llagostins no quedin ressecs.
El suc que queda a la llauna es molt bo per tirar per damunt dels llagostins o sucar pa.
15min
Notes
Es poden preparar dos hores abans d'anar al forn.
Etiquetes: Marisc Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.