Salsa de calçots
Categoria:
Salses
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 litre d'oli d'oliva
- 1/2 kg de tomàquets
- 1 ca bessa d'alls escalivats
- 2 grans d'all crus
- 100 grams d'ametlles torrades
- 50 grams d'avellanes torrades
- Una galeta maria
- 2 cullerades de pebre vermell
- 2 cullerades de pebrot de nyora
- Vinagre
- Sal
10 racions
Utensilis
Multi watt
Elaboració
Escalivarem els alls al microones i els pelarem, els posarem amb un bol fondo posarem el tomàquet, els alls crus i escalivats, les avellanes i les ametlles, la galeta, el pebre vermell, la nyora, una mica de sal, i passarem pel multi-watt i farem la salsa,i li posarem un raig de vinagre i la tastarem per que estigui al punt. Rectificarem, si convé de sal o vinagre.
Aquesta salsa queda mol bona per que al punt i es la mida perfecte per deu persones.
35min
Notes
1 minut al microones els alls
La tomàquet de pot triturades
Etiquetes: Salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14513 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.