Musclos amb salsa de bacó fumat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de musclos, a poder ser de roca
- 2 llesques de bacó fumat
- 1 gra de all
- 1 got de vi blanc
- 1cullereta de mantega
- 1 branca de julivert fresc
- 1 cullerada de farina
2 racions
Elaboració
Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barber i els reservem escorreguts
Ara posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el gra de all a trossos ben petits i el bacó tallat a tires petites
Donem unes voltes i mullem amb el vi blanc
Ara afegim els musclos i escampem una cullerada de farina i una mica de julivert picat( la farina és a fi de espesseir la salsa)
Remenem be i tapem el cassó
Quan veiem els musclos oberts retirem del foc i passem els musclos a una plata, i escampem be la salsa per els musclos.
30min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.