Musclos amb salsa de bacó fumat

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de musclos, a poder ser de roca
  • 2 llesques de bacó fumat
  • 1 gra de all
  • 1 got de vi blanc
  • 1cullereta de mantega
  • 1 branca de julivert fresc
  • 1 cullerada de farina

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barber i els reservem escorreguts
Ara posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa i afegim el gra de all a trossos ben petits i el bacó tallat a tires petites
Donem unes voltes i mullem amb el vi blanc
Ara afegim els musclos i escampem una cullerada de farina i una mica de julivert picat( la farina és a fi de espesseir la salsa)
Remenem be i tapem el cassó
Quan veiem els musclos oberts retirem del foc i passem els musclos a una plata, i escampem be la salsa per els musclos.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: