Xirles amb all i julivert

Ingredients

  • Xirles-All-Julivert-Vi blanc-Aigua-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d'aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d'all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s'obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: