Carpaccio de bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Alt Empordà
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tros de morro de bacallà fresc(cru),uns 200grs
- Un tomàquet de branca
- Una cullerada de oli de oliva verge
- Unes engrunes de sal Maldon
- Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals
2 racions
Elaboració
Primer de tot posem el tall de bacallà al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixó fet tallem el bacallà en llesques fines
Ara el posem en el bol de l'aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomàquet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallà sobre el tomàquet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallà.
Etiquetes: Bacallà Carpaccio Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.