Bacallà amb samfaina
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Bacallà (morro) 1 kg.
- Albergínies 3
- Pebrots vermells mitjans 3
- Mig pot de tomàtec triturat
- Oli
- Sal
- Farina.
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, una paella, un gabinet, un bol amb aigua, pinces de cuina i una cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Deixeu el bacallà en remull, un cop dessalat podrem iniciar el plat.
Amb una cassola de terrissa i posem les albergínies i els pebrots tallats a daus no gaire grossos, mig got d'oli i una bas i mig d'aigua, es tapa i es deixa coure a un foc molt lent, remenant-ho, quan beguem que l'albergínia i el pebrot estan quasi cuits s'afegeix el tomàtec triturat, si tira la sal, deixant que s'acabi de coure.
Poseu una paella al foc amb oli, quan l'oli estigui ben calent i i poseu el bacallà enfarinat, es deixa fregir, quan estigui cuit es retira i es posa a sobre la samfaina.
2h
Notes
S'ha de servir calent.
Etiquetes:
La Segarra Bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.