Carpaccio de champinyons

Ingredients

  • 1 safata de xampinyons frescos
  • 1/2 llimona
  • Pebre negre
  • 1 all (opcional)
  • Oli d'oliva 0'4º
  • Vinagre de mòdena
  • Nous trossejades
  • Sal Maldon

2 racions

Utensilis

una safata
un bol

Elaboració

Posar en un bol els xampinyons, afexint-ti un bon raig d'oli el suc de llimona, aquets els deixem macerar durant 5 minuts.
Un cop estiguen macerats els emplatarem, procurant que les làmines quedin ben col·locades, una al costat de l'altra.
Quan estigui tot preparat s'hi afegirà per damunt l'all (tallat a dauets), el pebrot mòlt, unes gotes de vinagre, les nous i una espurna de sal Maldon.
També es pot afegir poma tallada a dauets.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de champinyons

Carpaccio de xampinyons

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
No son indigestos els xampinyons crus ???
Marti Fontanellas diu:
Imagino que el xampinyons han d'estar tallats
molt prims o fins. O provaré de fer-los i crec
que tenen que estar molt gustosos i un plat molt
original.
Teresa Pont diu:
Els xampinyons crus, no són gens indigests, si abans els deixes macerar.
Si, els xampinyons han d'estar tallats primets, però n'hi ha de talladets en safates.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: