Carpaccio de champinyons
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata de xampinyons frescos
- 1/2 llimona
- Pebre negre
- 1 all (opcional)
- Oli d'oliva 0'4º
- Vinagre de mòdena
- Nous trossejades
- Sal Maldon
2 racions
Utensilis
una safata
un bol
Elaboració
Posar en un bol els xampinyons, afexint-ti un bon raig d'oli el suc de llimona, aquets els deixem macerar durant 5 minuts.
Un cop estiguen macerats els emplatarem, procurant que les làmines quedin ben col·locades, una al costat de l'altra.
Quan estigui tot preparat s'hi afegirà per damunt l'all (tallat a dauets), el pebrot mòlt, unes gotes de vinagre, les nous i una espurna de sal Maldon.
També es pot afegir poma tallada a dauets.
10min
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.