Pubilla al forn

Ingredients

  • Una pubilla de un mig quilo
  • Dues patates
  • Una mica de romaní picat
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre blanc molt
  • Un gotet de vi blanc sec

1 racions

Elaboració

Agafem una plata de anar al forn i posem un raig de oli de oliva
Pelem les patates i les tallem a trossos
Posem les patates al fons de la plata i les salpebrem
Ara posem la pubilla prèviament neta traient la tripa,a sobre les patates
Salpebrem també el peix i escampem per sobre de tot amb romaní picat
Mullem amb el got de vi blanc i posem al forn preescalfat a 180 graus
Deixem coure 45 minuts.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4839 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Bruguers Sanou diu:
Jo que sóc del Baix Llobregat, no conec el peix pubilla. Pot ser lluerna? Si és així, aquí no se'n troben de grosses.
M'agraden les receptes de peix al forn. Gràcies!
Jordi Bosch Negre diu:
Crec que si ,no estic segur però diria que ès la lluerna.Per fer en suquet ès molt bona també.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: