Orada al forn amb patata i picada de fruits secs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un parell d'orades
  • Ceba
  • Tomaquet
  • Alls
  • Patata
  • Fumet de peix
  • Avellanes
  • Ametlles
  • Vi ranci
  • Julivert en fulla

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,un ganivet de fulla curta i un ganivet de cuina.

Elaboració

Preparem la orada, neta de tripa i escata, i li fem una talls al llom, la reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomaquet.
Triturem al turmix, 1 gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica. Després incorporem les patates, i quant agafi  una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quant la patata comenci a estar una mica cuita, posem l'orada i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus i uns 10 minuts.

1h

Notes

El temps de cocció pot o més ben dit,ha de variar segons la mida del peix.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: