Llaminera amb salsa afruitada
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llamineres de porc tallades a daus
- 2 pomes i 2 peres
- 1a ceba gran
- Oli
- Sal
- Farina blanca
- Branquilló de canyella
- 1a mica de picada
- 1 rajolinet de vi ranci o moscatell
6 racions
Elaboració
PRIMER CAL FREGIR LES LLAMINERES PRÈVIAMENT ENFARINADES
DESPRÉS, ES RETIRA I ES POSA A COURE LA CEBA FINS QUE ES TORNA COLOR DE MEL
S'AFEGEIX LA FRUITA PELADA I ES VAN DONANT VOLTES
S'HI POSA TAMBÉ EL BRANQUILLÓ DE CANYELLA, EL VI I LA PICADA I ES VA COUENT A FOC BAIX(15-20m)
ES RETIRA TOT I ES PASSA PER LA BATEDORA I ES TORNA A LA CASSOLA JUNT AMB ELS DAUS DE CARN
LLEST PER SERVIR I MENJAR DESPRÉS D'UNS 20 MINUTS....BON PROFIT!!!!!!
Etiquetes: Carns Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2621 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.