Cuixetes de pollastre guisades

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 cuixetes de pollastre
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot
  • 1 tomaca
  • 2 alls
  • 200 gr. de pèsols fins
  • 2 patates grans
  • 10 ametlles torrades
  • 1 cullerada de farina
  • Herbes aromàtiques
  • 1 gotet de brou de pollastre
  • 1/4 l. oli
  • Sal - pebre
  • 1 pot de bolets de Snt. Jordi (opcional)

4 racions

Elaboració

Fregir les cuixetes. Col.locar-les en una safata i tirar per sobre sal i herbes aromàtiques.
Bullir els pèsols amb una mica de sal, quan estiguin cuits, solar i reservar.
Pelar les patates, fer-les a daus i fregir-les. Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot trinxats. A mitja cocció afegir els alls i la tomaca. Quan estigui cuit, afegir la farina, remenar i afegir una mica de brou. Passar-ho pel minipimer junt amb les ametlles, que quedi ben triturat.
Posar aquesta salsa en una cassola. Posar-hi a sobre les cuixes i deixar-ho coure 1 minut, afegir el brou i coure uns 20 mts. més, fins que estiguin toves. Posar per sobre els pèsols, les patates i els bolets, i una mica més d'herbes aromàtiques.

45min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: