Cuixetes de pollastre guisades
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cuixetes de pollastre
- 1 ceba gran
- 1 pebrot
- 1 tomaca
- 2 alls
- 200 gr. de pèsols fins
- 2 patates grans
- 10 ametlles torrades
- 1 cullerada de farina
- Herbes aromàtiques
- 1 gotet de brou de pollastre
- 1/4 l. oli
- Sal - pebre
- 1 pot de bolets de Snt. Jordi (opcional)
4 racions
Elaboració
Fregir les cuixetes. Col.locar-les en una safata i tirar per sobre sal i herbes aromàtiques.
Bullir els pèsols amb una mica de sal, quan estiguin cuits, solar i reservar.
Pelar les patates, fer-les a daus i fregir-les. Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot trinxats. A mitja cocció afegir els alls i la tomaca. Quan estigui cuit, afegir la farina, remenar i afegir una mica de brou. Passar-ho pel minipimer junt amb les ametlles, que quedi ben triturat.
Posar aquesta salsa en una cassola. Posar-hi a sobre les cuixes i deixar-ho coure 1 minut, afegir el brou i coure uns 20 mts. més, fins que estiguin toves. Posar per sobre els pèsols, les patates i els bolets, i una mica més d'herbes aromàtiques.
45min
Etiquetes: Carns Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6423 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.