Samfaina amb carbassa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot vert
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó petit
  • 1 ceba gran
  • 1 patata gran
  • 2 tomaques
  • 250 gr. de carbassa.

Elaboració

Tallar l'albergínia a cuadradets i deixar-la en aigua i sal. Mentre, seguim tallant les demés verdures a cuadradets.En una paella gran començarem posant la ceba, la patata i els pebrots, deixar coure uns minuts. Treure l'albergínia de l'aigua i ben escorreguda afegir-la a la paella, i també el carbassó. Salar al gust i deixar coure uns minuts més. Finalment afegir la carbassa i la tomaca.
No remenar massa sovint per que no desfacin massa les verdures.
Podem quedar "al dente" o molt cuites... al vostre gust.

30min

Notes

Com que porta patata, pot ser primer plat. O també per acompanyar carns, peixos, ous...

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3961 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: