Bacallà fresc amb cues de gambes

Ingredients

  • 2 lloms de bacallà fresc. 10 cues de gambes pelades. 1 ceba. 1 tomàquet. 2 alls.llorer. sal. oli. farina

2 racions

Elaboració

Enfarinar el bacallà i fregir-lo per les dues cares amb oli abundant fins que quedi ros. Reservar. Treure part de l'oli deixant el suficient per fer el sofregit a la mateixa paella.Picolar la ceba i sofregir-la a foc suau junt amb la fulla de llorer. Mentre, laminar els alls i ratllar el tomàquet. Quan la ceba estigui bastant cuita, afegir-ho a la paella.
Remenar i deixar coure uns minuts. Afegir el bacallà i deixar coure 2 minuts més a foc lent. Afegir les cues de gambes i coure 2 mts. més.

30min

Notes

Podeu espolvorejar-ho amb herbes aromàtiques si us agraden.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3493 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: