Ou de corral amb espinacs a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Per persona: 1 ou de corral, 1/4 d'espinacs, 1 all, 1 grapat de panses i pinyons, sal
1 racions
Elaboració
Netejar molt bé els espinacs i coure'ls en una olla amb aigua i sal. Un cop cuits, escorre'ls i reservar.
En una paella sofregir un moment a foc lent l'all trinxat ben petit. Afegir els pinyons i les panses. Remenar fins que comencin a rossegar i les panses s'inflin, Afegir els espinacs i remenar bé.
Fer lloc al mig de la paella i posar-hi l'ou .Salar-lo. Tapar i deixar-ho coure a foc mig fins que l'ou quedi cuallat.
Per damunt podeu posar formatge ratllat si us agrada.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.