Ou de corral amb espinacs a la catalana

Ingredients

  • Per persona: 1 ou de corral, 1/4 d'espinacs, 1 all, 1 grapat de panses i pinyons, sal

1 racions

Elaboració

Netejar molt bé els espinacs i coure'ls en una olla amb aigua i sal. Un cop cuits, escorre'ls i reservar.
En una paella sofregir un moment a foc lent l'all trinxat ben petit. Afegir els pinyons i les panses. Remenar fins que comencin a rossegar i les panses s'inflin, Afegir els espinacs i remenar bé.
Fer lloc al mig de la paella i posar-hi l'ou .Salar-lo. Tapar i deixar-ho coure a foc mig fins que l'ou quedi cuallat.
Per damunt podeu posar formatge ratllat si us agrada.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: