Crema catalana
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Natilles
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet
- 4 ous
- 1 pela de llimona
- 1 cullerada de maizena
- 1 branca de canyella
- 4 cullerades de sucre
4 racions
Utensilis
Una cassola i una cullera de fusta
Elaboració
Escalfar la llet amb la pela de llimona, la branca de canyella i el sucre fins arrencar el bull.
Amb un bol preparar el 4 rovells amb la maizena i una mica de llet ben barrejat i afegir-li a la llet calenta, procurant que no bulli.
Possar a les tarrines, i decorar amb pela de llimona i canyella.
Deixar-ho refredar.
15min
Etiquetes: Ivorra La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5012 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.