Ametlles caramelitzades

Ingredients

  • 2 cullerades soperas de sucre
  • 2 cullerades soperas d'oli
  • 250 gr dametlles palades

5 racions

Utensilis

una cullera de fusta, una paella i un pot de vidre

Elaboració

Posa-ho tot junt a la paella amb foc una mica fort.
Remena-ho amb cullera de fusta fins que sucre i l'oli es fusionin i les ametlles estiguim torrades.
Seguidament escampa-les per damunt del marbre de la cuina que hauràs sucat amb una mica d'oli i, rapidament, se separen les ametlles amb dues forquilles.
Deixa-les refredar i desa-les en un pot de vidre ben tapades.

20min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Flora Martinez diu:
Ramona m'agrada la teva recepta d'ametlles són diferens i segur que molt bones.Ens veurem
Mª angels diu:
RAMONA AQUESTES AMETLLES ENS A LES MENJAREM, DESPRES DE HABER-ME DISCUTIT AMB EL JOSEP. VALE?
MOLT BONESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!
Maria cami diu:
Ramona les ametlles molt bones, espero probarles .

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: