Ametlles caramelitzades
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades soperas de sucre
- 2 cullerades soperas d'oli
- 250 gr dametlles palades
5 racions
Utensilis
una cullera de fusta, una paella i un pot de vidre
Elaboració
Posa-ho tot junt a la paella amb foc una mica fort.
Remena-ho amb cullera de fusta fins que sucre i l'oli es fusionin i les ametlles estiguim torrades.
Seguidament escampa-les per damunt del marbre de la cuina que hauràs sucat amb una mica d'oli i, rapidament, se separen les ametlles amb dues forquilles.
Deixa-les refredar i desa-les en un pot de vidre ben tapades.
20min
Etiquetes: Ivorra La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.