Llagostins fornejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 gr.de llagostins
- 2.grans alls
- 1 llimona
- Oli, sal i julivert.
4 racions
Utensilis
una plata pel forn, un morter.
Elaboració
Rentem els llagostins i els salem. Seguidament, el col·loquem en una safata d'anar al forn.
Fem una salsa del tipus d'una maionesa amb els alls, el julivert, el suc de la llimona i oli. L'aboquem per damunt dels llagostins. Ho deixem reposar unes quantes hores dins de la nevera.
Escalfem el forn ben calent i hi introduïm els llagostins barrejats amb la salsa durant 15 minuts, aproximadament.
Els hem de servir deseguida al plat.
45min
Etiquetes: Ivorra La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3345 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.