Gambes a l'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 7 gambes per persona
- 3 grans d'all
- 1/4 de un bitxo
- 1/4 de vas de xerés sec
- Oli d'oliva, sal
5 racions
Utensilis
Ganivet, cassola, pinses, tapadora, plata ó safata i cullera de fusta
Elaboració
Pelarem les gambes i només utilitzarém les cues .
En una casola de fang amb oli es fregeixen els alls fets a trossos, quan agafin color hi tirem les gambes, el bitxo i la sal. Ho remenem perquè es facin bé. Una estona abans de portar-ho a la taula hi tirem el xerés.
Ho servirem seguidament, bullin i tapat perqué no marxi l'aroma que es tant important en aquest plat.
També es pot fer amb uns bons escamarlans.
30min
Notes
vigilar que les gambes no es coguin massa, quedaríen dures.
Etiquetes: Ivorra La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.