Truita d'espàrrecs i cansalada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: estiu hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 gr. d'espàrecs verds
- 150 gr. de cansalada fumada a tires.
- 4 ous
- Sal
- Oli
- Fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Netejar els espàrrecs, trossejar-los i bullir-los amb el llorer i una mica de sal. Un cop cuits, escorrer i reservar.
Saltejar la cansalada a la paella amb una mica d'oli. Afegir els espàrrecs. Remenar.
Afegir els 4 ous batuts amb una mica de sal i fer la truita.
25min
Notes
Al hivern es pot fer amb espàrrecs. a l'estiu amb bajoquetes tendres.
Per acompanyar: una bona amanida de tomaca i formatge fresc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.