Truita Margarida al forn

Ingredients

  • 6 ous
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de llet sencera
  • 8 gr llevat royal
  • 400 gr tomàquets cherry
  • 200 gr formatge emmental
  • Alfàbrega
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Batrem els ous juntament amb la farina, la llet, el llevat y la sal fins obtenir una mescla esponjosa. Afegirem l'alfàbrega, el formatge, els tomàquets cherry i una mica d'oli d'oliva i ho barrejarem bé. Pinzellarem un motlle de silicona amb una mica d'oli i hi posarem la barreja.
Enfornarem uns 30 minuts o fins que quedi l'ou ben quallat, si veieu que se us torra massa la part de sobre hi poseu un tros de paper d'alumini. Un cop cuit deixem refredar una mica abans de desmotllar i ja podrem servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Meri, t'asseguro que la tastaré, m'agraden molt les farinetes, (pasta, etc), té molt bon aspecte.

Salutacións

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: