Canelons farcits de paté
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ingredients(20 canelons)
- 20 plaques de canelons
- 100 gr de paté
- 2 cebes tendres
- 500 gr de carn picada de vedella
- 2 grans d'all
- 2 pastanagues
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Per la beixamel
- 3/4 l de llet freda
- 2 cullerades de farina
- 50 gr mantega
- 2 cullerades d'oli
4 racions
Elaboració
Sembla increible que a aquestes alçades encara no n'hagi fet, així vaig practicant per les festes de nadal, je je je. De moment els de carn han superat de la prova de llarg, els propers seràn de verduretes i de peix.
Per començar prepararem el farcit, picarem bé les cebes, els alls i les pastanagues, jo ho he triturat perquè quedi més fi. Ho sofregirem amb una mica d'oli.
Passats uns 5-10 minuts hi afegim el paté i la carn picada i deixem coure uns 10-15 minuts més, fins que la carn quedi cuita.
Courem les plaques dels canelons. Un cop cuintes les escorrerem. Anirem agafant porcions de la carn picada amb les verdures i anirem fent els canelons i els anirem col.locant en una safata per el forn que prèviament haurem embadurnat amb mantega. Un cop tinguem els canelons llestos procedirem a fer la beixamel.
A una paella hi posarem a desfer la mantega juntament amb l'oli. un cop sigui desfeta afegirem la farina i remenem amb una cullera de fusta procurant que no quedin grumolls. Anirem afegint la llet de mica en mica i remenant sense parar. Un cop haguem afegit tota la llet bullirem uns 6-8 minuts a foc mig. Segons com vulguem la beixamel, si més líquida o espessa doncs afegirem una mica més de llet o per el contrari deixarem coure una mica més.
Un cop tinguem llesta la beixamel, la posem per sobre dels canelons i ho repartim bé, seguidament el formatge ratllat i gratinarem fins que siguin al nostre gust.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.