Naxos lleugerament picants amb formatge i pernil
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 bossa de naxos
- 100 gr de pernil dolç a daus
- Pebre vermell picant
- Formatge ratllat variat
4 racions
Elaboració
En una font apte per el forn hi posem els naxos, el que m'ha passat és que al posar tots els naxos de cop doncs no han quedat tots amb formatge, per el que us recomano que poseu uns quants naxos, pebre vermell picant per sobre uns quans daus de pernil dolç i la meitat del formatge ratllat, seguidament la resta dels naxos, més pebre picant, la resta del pernil i finalment la resta del formatge.
Ho posem al forn tradicional o al microones fins que veiem que el formatge sigui fos.
15min
Etiquetes: Naxos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.