Cake salat d' espàrrecs, tomàquet i mozzarella
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Ingredients
- 3ous
- 150g de farina
- 1 sobre llevat en pols
- 100cc d'oli d'oliva
- 125cc de llet
- 100g de formatge ratllat
- 200g de mozzarella
- 4 tomacons de penjar
- 8 espàrrecs verds tendres
- sal i pebre
6 racions
Elaboració
Posar en una paella amb una miqueta d'oli els espàrrecs tallats a foc ben baixet.
Escaldar els tomàquets, pelar-los tallar-los a daus i afegir-los als espàrrecs. Quan ja estigui cuit retirar-ho del foc i deixar-ho refredar. Una vegada estigui fred afegir-hi la mozzarella tallada a daus.
A banda, amb la batedora barrejar els ous i la farina barrejada amb el llevat, afegir-hi la llet i l'oli, al final el formatge ratllat. Amb cura barrejar-ho amb els espàrrecs, el tomàquet i la mozzarella i posar-ho en un motlle que haureu preparat untant-lo amb unamiqueta d'oli i pa ratllat.
Ho posareu al forn que ja tindreu calent a 180º una mitja hora.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2721 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.