Kartoffelsalat - Amanida de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates cuites fredes
  • Boullon calent bén salat
  • Maionesa amb crema de llet agra
  • Ou dur picat
  • Cogombrets picats
  • Pebre de caiena
  • Porro en comptes de ceba (queda més fina)

Elaboració

Coem les patates amb pell i quan estiguin una mica fredes les pelem i les tallem a rodanxes no massa fines.
Les posem en font fonda i li afegim el boullon bullint, preparat amb pastilla (ha de ser molt concentrat, com serà forta sal no serà necessari an afegir més), barrejar bé perquè s'impregnin les patates
Afegim el porro picat molt fi (queda millor el porro ja que és més suau que la ceba), la maionesa, els cogombrets picats així com l'ou també picat
Pimenta al gust amb pebre de caiena.
Barregem tot molt bé i ho deixem a la nevera fins al moment de servir
Si no tens crema de llet agra te la pots preparar tu mateix @ afegint unes gotes de suc de llimona a la nata líquida o també la pots substituir per 1 iogurt natural

Notes

Un bon plat per a l'estiu, kartoffelsalat és un dels plats més coneguts a la cuina Suïssa. Es tracta d'un plat compost principalment de patates cuites acompanyades de diferents ingredients. Aquesta amanida té diverses denominacions depenent de la zona on es consumeix o elabori. El nom de kartoffelsalat ve a traduir literalment de l'alemany com "amanida de patata". aquesta amanida esta elaborada amb maionesa. Es pot emprar també iogurt o nata. La kartoffelsalat amb maionesa sol tenir pepinillo adobat en tires o cuadrets, pomes i alguns trossos d'ou, olives, raves, etc. etc.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: