Pastissets de carbassa i formatge comté
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de carn de carbassa
- 2 ous
- 150 g de farina
- 1/2 sobre de llevat químic
- 50 cl de llet
- 50 cl. d'oli d'oliva
- 100 g de cansalada fumada
- 50 g de formatge comté
4 racions
Elaboració
Es pela i es pica la cabrassa crua o bé es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bé fins que s'ontingui una pasta homgènia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ºC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts més al forn.
40min
Notes
Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, però també és un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.