Papillote de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de salmó d'uns 150-200 g.
- Llimona
- 6 espàrrecs bladers
- Anet
- Sal
- Pebre
- Un raget d'oli
1 racions
Elaboració
Es talla un paper de cuina de manera que els espàrrecs i el salmó hi càpiguen folgadament. S'elimina la part més dura dels espàrrecs i es col·loquen a sobre del paper, i damunt d'aquests es posa el llom de salmó.
Se sala el salmó, s'espolsa l'anet per sobre, s'afegeix un raget de suc de llimona i una mica de pell de llimona tallada en juliana. Es tanca bé el paquet de manera que els espàrrecs i el salmó hi estiguin amples i es cou al microones, a temperatura màxima, entre dos i tres minuts .
Es treu del microones amb compte, s'obre el paquet i ja està llest per menjar.
5min
Notes
També es pot coure en un forn convencional, però l'avantatge de fer-ho al microones és que en cinc minuts tens un plat de primera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.