Salmó fresc amb raïms al cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Rodanxes de salmó de 3 cm. de gruix
- 25 grs. de mantega.
- 250 grs. de raïms negres.
- 1 got de cava.
- 1/2 got de crema de llet.
- Sal i pebre blan
4 racions
Elaboració
Treure la pell i la espina central del salmó. Guarda els trossos en una font untada per el forn. Assaona amb sal i pebre. Posar una cullerada de mantega damunt de cada una i el got de cava.
Coure el salmó el forn a 200º uns 15 minuts. Retirar a mitja cocció uns 7 o 8 minuts, i afeixes la crema de llet i els raïms pelades i tallades per la mitat. Torna al forn i acaba de coure.
20min
Notes
Col·locar el salmó en plats i cobrir amb la salsa i raïms.
Adornar amb raïms negres partides sense pela.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4838 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.