Capó farcit de Nadal
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 capo
- Pomes golden
- Prunes confitades
- Pinyons
- Castanyes
- Mig kg. de carn de porc
- Sal
- Llard de porc
- 1 got de vi dolç
- 1 got de vi ranci
- 1 got d'aigua
6 racions
Elaboració
Es neteja molt bé el capó per dintre, s'hi posa sal.
En una paella es fregeix la carn picada, es remena un moment, després si posa la poma a bocins, las prunes, els pinyons, las castanyes prèviament cuites ( bullides ).
Posem tot el farcit a dintre del capó. Cosim el forat del capó o el tanquem amb escuradents.
Untem el capo amb la llard. Tirem per sobre el vi dolç, vi ranci i l'aigua. No obstant això, segons la força del forn, hi posem un paper d'alumini perquè no se'ns pugui cremar, ja que al forn hi està unes dues hores, aproximadament.
Per presentar-lo a la taula podem fer-ho amb la mateixa safata del forn i aixi aconseguim que no es refredi.
2h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.