Calamar farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Calamars mitjans
- Carn picada de porc
- Ceba, alls
- Tomàquet,ametlles
- 2 llesques de pa
- Oli
- Un raig de conyac
Elaboració
Es netegen els calamars, i es treuen las potes i les alàs.
Se passen per la paella, la carn picada junt amb las potes i las alàs, quan esta cuit se farceixen els calamars i per tanca es posa un escuradents.
Es passen los calamars farcits per la paella, i se reserven. A la mateixa paella que em utilitzat per fregir els calamars, se freixes-en unes quantes ametlles, se treuen, las llesques de pa, se treuen, es posa la ceba a bus ins, els alls, el tomàquet a trossos, una mica de sal, quan esta fet se passa tot pel tur mix.
Agafes una cassola en oli i si posa lo triturat, se remene, després es posa un raig de conyac i seguidament els calamars,i es deix coure a foc lent uns 40 mint.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.