Ous farcits amb salsa de tomaquet

Ingredients

  • 8 ous durs
  • Trinxat de pernil dolc
  • Pa ratllat
  • Salsa de tomaquet
  • 1 llesca de pa remullat amb llet
  • 1 raspadura de nou moscada
  • 1 pessic de pebre negre oli i sal

4 racions

Utensilis

Un pot per fer bullir els ous, un ganivet, una cullera de fusta i una cassola

Elaboració

Es bulleixen els ous en aigua bullint uns 20 minuts
Es parteixen els ous durs per la meitat
es treuen els rovells i es posen en un recipient junt amb el trinxat de pernil dolç, la raspadura de nou moscada,el pebre i la llesca de pa espremuda.
Ho barrejarem molt bé i formarem la pasta per a farcir els ous.
Es passen pel pa ratllat i es fregeixen
Es serveixen dins d'una safata amb la salsa de tomàquet mot calenta.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: