Salmó fumat i alvocat

Ingredients

  • Torradetes o pa de motlle
  • Advocat (aprox. 1/4 )
  • Maionesa ( 1 cullerada sopera)
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Si decidim fer servir el pa de motlle tallarem cada llesca en 6 parts.
Xafarem l’alvocat amb la forquilla i quan tingui una textura cremosa hi afegirem una cullerada sopera de maionesa i espolsarem una mica de pebre (al gust).
Untarem el pa amb la crema resultant i posarem a sobre una làmina de salmó fumat.

8min


Recepta de cuina de Salmó fumat i alvocat

Bon profit!

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: