Crema de gambes en vol-au-vents
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 gambes pelades
- ½ ceba (crua)
- 1 ou dur
- 3 barretes de cranc
- Pa de motlle o torradetes o vol-au-vents
- Salsa rosa
Elaboració
Pelarem els ous dusos, la ceba i les gambes.
Posem tots el ingredients al pot del minipimer i batem fins que quedi una massa homogènia.
Ja tenim la crema llesta.
En aquest cas, podem farcir les tartaletes o suquem torradetes o el pa de motlle.
10min
Notes
Ho podem preparar el dia anterior i guardar-ho a la nevera.
Etiquetes: Aperitiu Ceba Gambes Ou Surimi de cranc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3746 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.