Crema de gambes en vol-au-vents

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 gambes pelades
  • ½ ceba (crua)
  • 1 ou dur
  • 3 barretes de cranc
  • Pa de motlle o torradetes o vol-au-vents
  • Salsa rosa

Elaboració

Pelarem els ous dusos, la ceba i les gambes.
Posem tots el ingredients al pot del minipimer i batem fins que quedi una massa homogènia.
Ja tenim la crema llesta.
En aquest cas, podem farcir les tartaletes o suquem torradetes o el pa de motlle.

10min

Notes

Ho podem preparar el dia anterior i guardar-ho a la nevera.


Recepta de cuina de Crema de gambes en vol-au-vents

Tasta'l

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
al moment de servir, podem decorar-ho amb gran diversitat d'ingredients: ou dur ratllat, julivert, cranc, gamba, succedani de caviar,....etc
Mercè Montardit diu:
si decidiu fer la crema/mouse el dia abans, treieu-lo de la nevera unes hores abans ja que a temperatura ambient serà més gustós.
Mercè Montardit diu:
Podeu decorar amb un taquet de pinya o poma.
Que vagi de gust!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: