Marca per paelles

Ingredients

  • Mig quilo de sípia en tires
  • 300 grams de vianda de musclos
  • 300 grams de gambes pelades
  • Tres pebrots verds
  • Tres pebrots vermells
  • Dues cebes picades
  • Sofregit de tomàquet {3425 }
  • Conyac
  • Moscatell
  • Oli d'oliva
  • Sal

12 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta
Un atuell fondo per guardar la marca

Elaboració

En una cassola gran, amb oli d'oliva, fregim: las cebes picades, i els pebrots, tallats a quadrets petits. Quan és mig fregit, afegim : els musclos, la sípia tallada a trossos menuts, i les gambes. Quan veiem que és cuit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb la cullera de fusta.
Seguidament, posarem el truc del xef : un raig de conyac, i un raig de moscatell.
Corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja tenim la marca llesta per fer servir quan la necessitem.

1h

Notes

D'aquesta marca, en faig quantitat, i la reservo per quan la necessito. ( aguanta uns quinze dies).
Aquesta marca també ens pot servir per fer la fideuà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6434 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: