Brou d'herbes aromàtiques

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues branques de romaní fresc
  • Tres branques de farigola fresca
  • Un litre d'aigua mineral sense gas

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi

Elaboració

Primerament, posem un cassó en el foc amb un litre d'aigua i les branques de romaní i farigola a foc mitjà deixem que cogui durant vint minuts, i tot segui ho passem pel colador fi, i ja ho podem guardar fins el moment de fer-ho servir.

20min

Notes

Aquest brou és molt adient per coure sobretot carns al forn, com: espatlles de xai, cuixes de xai, pollastres , i costellam de porc al forn etc...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: