Pits de pollastre amb salsa d'herbes i iogurt
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre sense pell ni ossos
- 8 cullerades de nata líquida
- 3 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades de julivert picat
- 1 iogurt natural
- 1/2 culleradeta de pell de llimona ratllada
- 1/2 culleradeta d'orenga
- 1/4 culleradeta de sal d'api
- 1/4 culleradeta d'all en pols
- 1/4 culleradeta de farigola
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pre-escalfar el forn a 190º.
Greixar una font per al forn i posar sobre els pits.
Barrejar la resta dels ingredients, ruixar els pits i coure 25 minuts.
Apagar el forn i deixar fer 10 minuts més.
Potser cal cobrir amb paper d'alumini si es daura massa ràpid.
Notes
Acompanyar amb arròs pilaw i bròquil o mongetes verdes.
Etiquetes: Aus-pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2675 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.