Risotto amb pedrers de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quinze pedrers de pollastre
- Una ceba picada
- Quatre alls laminats
- Una fulla de llorer
- Un grapat de grans de pebre negre
- Brou de pollastre casolà
- Mantega
- Formatge parmesà ratllat
- Salsa de soja
- 400 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Mitja ceba pelada
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Mitja branca d'api
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem els pedrers i els coem amb: aigua, un pessic de sal, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, mitja branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan són tendres, els escorrem, els tallem en lamines fines i els reservem, tot guardant el brou de la cocció.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és daurada, afegim els alls laminats i un raig de salsa de soja.
A continuació, afegim els pedrers, juntament amb el brou de la cocció i deixem que arrenquin el bull. Tot seguit, afegim l'arròs i ho remenem amb una espàtula de fusta amb el foc més aviat baix. Tot seguit, corregim de sal i anem afegint-hi brou de pollastre a mida que l'arròs en ho demani.
Quan ja tenim l'arròs en el seu punt, afegim dues nous de mantega i el formatge parmesà ratllat i anem remenant, fins que el tenim al nostre gust, i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3796 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.