Pollastre a l'ast

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 pollastre sencer
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • Julivert
  • 50g de ametlles
  • Olives
  • 2 dents d’alls
  • Oli de gira-sol
  • Sal - comi – safrà- pebrot dolç -

4 racions

Utensilis

També heu de fer servir una olla

Elaboració

Renteu bé el pollastre i poseu-lo a escórrer.
En un bol poseu el julivert ben picat, la sal, el comí, el safrà, els alls i una gran cullera d’oli de gira-sol.
Es barreja tot bé i hi poseu tots els ingredients sota el pollastre i també una mica per dins.
Si teniu temps el deixeu una estoneta per que absorbeixi tot els ingredients.
En una olla a part poseu la ceba, el tomàquet ben picat i poseu també la sal i totes les espècies.
Poseu el pollastre i deixeu-ho fregir tot una estona i després poseu l’aigua.
Un cop cuit s’escorre i es posa en una safata i es fica al forn.
Un cop daurat el traieu i el poseu en un plat amb la salsa que queda a l’olla i el decoreu amb ametlles fregides i olives.

40min


Recepta de cuina de Pollastre a l'ast

Aquí el teniu

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Núria Valls diu:
Saliha, m'agrada molt la teva recepta.Provarè de fer-la un dia especial!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: