Rotllets de pollastre farcits
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Contracuixes de pollastre desossades
- Sal/oli/
- Farcit (Espinacs / compota...)
- Fil resistent per lligar-ho.
- Ceba
- All tendre
- Oli
- Sal
- Vi ranci
Elaboració
Aplanem al màxim les contracuixes, mirant que no quedin restes d’os ni de nervis.
Les salpebrem al gust.
Posem una bona capa del farcit que tinguem i ho enrotllem.
Ho lliguem amb el fil per poder-ho coure sense que se’ns desfaci.
En una paella daurem els rotllets de pollastre i els retirem. Amb el mateix oli sofregim una ceba picada i un parell d’alls tendres tot ben petit. Quan el sofregit sigui transparent hi posem els rotllets de pollastre i ho mig cobrim amb brou de pollastre (en el seu defecte aigua) i mig gotet de vi ranci.
Deixem que vagi fent xup-xup fins que estigui cuit.
Aleshores treurem els rotllets i deixarem que es refredin una mica. Després els deslligarem amb cura i els tallarem amb un ganivet de fulla ben afilada.
Mentrestant haurem acabat de reduir la salsa.
Ho emplatarem posant un parell de medallons al plat i una bona cullerada de salsa.
Notes
És un plat que es pot fer aprofitant alguna "resta" que ens hagi quedat per al farciment.
L'única dificultat és lligar-ho que no se'ns escapi el farciment.
Etiquetes: Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.