Pasta "al gust" d'all
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- pasta
- un bon oli d'oliva
- un parell de dents d'all
- una punteta de bitxo (si es vol)
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit.
Treiem la punteta de bitxo.
Posem la pasta a la paella i ho remenem bé, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.
30min
Notes
Una manera ràpida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.