Vieires amb mantega d'all
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu o dotze vieires fresques sense la clova
- 100 grams de mantega
- 2 grans d'all
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picat
3 racions
Utensilis
Una paella , un morter per picar i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot preparem la mantega amb all (en un morter i posem els alls a trossos i els matxuquem com si volguéssim fer all i oli , i després afegim la mantega i formem una pasta).
Seguidament posem una paella al foc amb aquesta pasta i quan és comenci a fondre i afegim les vieires i els donem unes voltes, sempre poca cocció, acabem empolvorant amb julivert picat, un parell de salts mes a la paella i cap al plat.
30min
Notes
El tema de poca cocció , pot anar al gust de cadascú , peró sempre hem de penssar que la vieira és un marisc de carn dura i si és cou massa queda dur.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.