Vieires amb mantega d'all

Ingredients

  • Deu o dotze vieires fresques sense la clova
  • 100 grams de mantega
  • 2 grans d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picat

3 racions

Utensilis

Una paella , un morter per picar i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot preparem la mantega amb all (en un morter i posem els alls a trossos i els matxuquem com si volguéssim fer all i oli , i després afegim la mantega i formem una pasta).
Seguidament posem una paella al foc amb aquesta pasta i quan és comenci a fondre i afegim les vieires i els donem unes voltes, sempre poca cocció, acabem empolvorant amb julivert picat, un parell de salts mes a la paella i cap al plat.

30min

Notes

El tema de poca cocció , pot anar al gust de cadascú , peró sempre hem de penssar que la vieira és un marisc de carn dura i si és cou massa queda dur.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: