Pasta meravella amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g. de pasta meravella (boletes petites)
- 1 plat fondo quasi ple de verdures com; monjetes verdes, carbassó, pebrot, tomàquet, ceba...i tambe pernil dolç, tot tallat a dauets .
- 1 ou
- mantega
- oli
- aigua
- caldo de pollastre
Utensilis
Paella
Elaboració
1. Tallar les verdures i el pernil a daus i sofregir-ho amb poc oli en una paella gran.
2. Treure les verdures i el pernil i treure la paella del foc, tirar una tassa d'aigua junt amb la pasta.
3. Deixar coure la pasta durant 1 min. i després, tirar-hi les verdures i el pernil i 1 got de caldo.
4. Anar remanant i tirant aigua, quan la pasta estigui cuita, tirar-hi un ou batut i un trocet de mantega.
5. Remenar fins que agafi una miqueta de color.
6. Servir.
Notes
Segons el gust de la persona si es fica més mantega fa més gust.
Etiquetes: Pasta Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.